Pigmentvlekken gezicht

Een huid vol pigment

Het hebben van pigmentvlekken in je gezicht kan heel erg vervelend zijn. En natuurlijk wil je ervoor zorgen dat deze nare plekken weggaan. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Want je huid bestaat nu eenmaal uit pigment. Door het bleken van je huid kun je pigmentvlekken verwijderen, maar er is ook een andere manier om pigmentvlekken minder op te laten vallen.

donkere kringen verwijderen
Donkere kringen lichter maken met skin light

Camouflage

Pigmentvlekken gezicht kan een nadelige uitwerking hebben op je zelfvertrouwen. Je kunt deze pigmentvlekken eenvoudig camoufleren en je zult zien dat je je veel prettiger zult voelen, je zelfvertrouwen krijgt als het waren een boost. Er zijn verschillende manieren om pigmentvlekken gezicht te verdoezelen.

Je kunt er voor kiezen om make-up te gebruiken. Door middel van een foundation die ongeveer twee tinten lichter is dan je eigen huidskleur, kun je de vlekken eenvoudig verbloemen. Maar ook je zelf beschermen tegen zonlicht is een middel, draag een pet en smeer zonnebrandcrème en de pigmentvlekken zullen minder opvallen. Wist je dat ook kleding invloed kan hebben op die vervelende pigmentvlekken? Opvallende kleding leidt namelijk de aandacht af van de plekken.

Pigmentvlekken gezicht verminderen door crème

pigmentvlekken verwijderen met citroen
De kortingscode wordt automatisch toegepast wanneer je 1 stuks aan je winkelmandje toevoegt

Vindt je deze maatregelen niet afdoende genoeg, dan kun je besluiten om de pigmentvlekken te verminderen met behulp van een speciale crème. Veel van deze middelen bevatten echter chemische stoffen die huidschade kunnen veroorzaken. Maar er zijn ook crèmes, die PH neutraal zijn en voor 100% uit natuurlijke bestanddelen bestaat. Daarnaast bevatten deze crèmes geen parfum, zodat je geen jeuk kunt krijgen. En het mooie is ook nog eens dat het in Nederland gemaakt wordt, dus als je het wilt bestellen, dan heb je het ook zo in huis.

Altijd het gewenste resultaat

Voor welke methode je ook kiest, het gaat er om dat je je er prettig bij voelt. Met een crème kunnen de vlekken zelfs verminderen of helemaal verdwijnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *