Pigmentbehandeling met laserapparatuur

Er zijn verschillende manieren om ophopingen van pigment weg te laten halen, goedkopere en wat duurdere. Onder die laatste noemer valt het pigmentvlekken verwijderen met laser. De prijs hierin kan variëren van 200 euro tot wel 600 euro of hoger. Als je dit dus laat doen, zorg er dan voor dat je eerst goed uitzoekt naar welke kliniek je gaat. Wat je kunt verwachten van de behandelingen en in hoeverre je de behandelingen moet herhalen zodat de donkere vlekken op de huid ook daadwerkelijk wegblijven.

Een handige tip: probeer reviews over de kliniek te vinden, zodat je ook de persoonlijke ervaringen van klanten mee kunt laten wegen.

Heb jij Skinlight al geprobeerd? Dit is een effectieve methode om pigmentvlekken daadwerkelijk lichter te maken. Dat komt door de huid verlichtende werking van de formule. Benieuwd naar meer? De crème is gewoon te koop op bol . com

Pigmentvlekken verwijderen met laser, hoe gaat dat in zijn werk?

Als je een kliniek hebt gevonden waar je de pigmentvlekken met laser wilt laten verwijderen, dan maak je eerst een afspraak voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek wordt alles heel rustig en duidelijk met je doorgenomen. Wat houdt de procedure in, wat gaat er allemaal gebeuren? Ook wordt er gekeken of het gebruik van laser wel voor jouw situatie geschikt is. Zo wordt er uitgebreid naar je huid gekeken en kijken ze vaak ook hoe diep de pigmentatie in de huid ligt. Als alles doorgenomen is kun je een afspraak voor de laserbehandeling maken. Ook weet je dan hoeveel behandelingen je nodig zult gaan hebben en of je eventueel terug moet komen voor eventuele nabehandelingen.

skin bleaching, skinlight creme, pigmentvlekken creme

Je dient vaak 2 tot 3 keer behandeld te worden. Pigmentvlekken verwijderen met laser is een heel precies en secuur werkje en omdat de laser precies op 1 plek per keer gericht wordt, duurt het even voordat alle pigment uit de huid verdwenen is. Hou er zelf ook rekening mee dat het naderhand branderig aan kan voelen. Ook kan de huid gaan jeuken en is de kans op pijn ook aanwezig.

Tijdens de laser treatment is het ook mogelijk om een plaatselijke verdoving te krijgen. Het is een behoorlijk ingrijpende procedure en er is kans dat je er miniem littekenweefsel aan overhoudt. Denk er dus goed over na voordat je de keuze maakt om pigmentvlekken met laser te laten verwijderen. Het is sowieso verstandig om al je opties eens op je gemak door te nemen voordat je er een beslissing over neemt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *