Is pigmentvlekken bleken dé oplossing tegen pigmentvlekken?

pigmentvlekken bleken met pigmentcreme
Stralende huid met egale teint

De zomer is dé tijd van het jaar. Lekker genieten van het mooie weer, heerlijke barbecues en zalig op reis gaan. Wanneer je op vakantie gaat, dan wil je dit volledig zorgeloos doen en vind je het fijn dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Bij de ene lukt dit al beter dan bij de andere. Wanneer je te kampen hebt met pigmentvlekken, dan zal het je waarschijnlijk minder goed lukken om een zorgeloze vakantie te beleven. Pigmentvlekken verwijderen is dan iets waar jij veel mee bezig bent. In dit artikel lees je of pigmentvlekken bleke wellicht dé oplossing is. Wil je van deze frustraties en gevoelens afkomen? Groot gelijk en wij helpen je daarbij!

De zomer is dé tijd van het jaar. Lekker genieten van het mooie weer, heerlijke barbecues en zalig op reis gaan. Wanneer je op vakantie gaat, dan wil je dit volledig zorgeloos doen en vind je het fijn dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Bij de ene lukt dit al beter dan bij de andere. Wanneer je te kampen hebt met pigmentvlekken, dan zal het je waarschijnlijk minder goed lukken om een zorgeloze vakantie te beleven. Pigmentvlekken verwijderen is dan iets waar jij veel mee bezig bent. Wil je van deze frustraties en gevoelens afkomen? Groot gelijk en wij helpen je daarbij!

Pigmentvlekken bleken

Pigmentvlekken verwijderen met een bleekcrème is goed werkende methode om van pigmentvlekken af te komen. Pigmentvlekken bleken is een steeds populairder wordende methode omdat het zo goed werkt. Een goede bleekcrème is namelijk in staat om pigmentvlekken tot wel 3 tinten te verlichten. Niet iedere crème heeft dit in zich, wat zeg ik bijna geen enkele crème op de Nederlandse markt is in staat om dit voor elkaar te krijgen. Het merk dat hier zo goed in is, is Skinlight Whitening Treatment. Bestaat al meer dan 7 jaar en deze formule is in Nederland bedacht, gemaakt en geproduceerd. Best bijzonder toch.

Waar moet een werkende formule aan voldoen?

pigmentvlekken bleken met bleekcreme
Pigmentvlekken bleekcreme van Skinlight zit in de juiste flacon
  • Ten eerste is het belangrijk dat de formule in de juiste verpakking zit. Bij potjes met een draaidop of luchtdoorlatende dekseltjes vervliegt de werking van de formule al binnen één week. Dat is snel hé, en ook nog eens zonde van je geld.
  • Kies dus altijd voor een pompflacon.
  • De formule zelf is natuurlijk ook hartstikke belangrijk. Een goede pigmentvlekken bleekcrème is in staat pigment te verlichten en daarnaast melanine af te remmen.
  • De formule moet vriendelijk zijn voor de huid. Dat is heel belangrijk want een dergelijke crème moet je voor lange tijd gebruiken.
  • Wanneer je voor pigmentvlekken bleken kiest kun je er vanuit gaan dat de vlekjes tot 3 tinten lichter worden.

Een goede bleekcrème verlicht de huid niet in één week. Doordat de crème de huid in meerdere huidlagen moet verlichten kost dat tijd. Ga er vanuit dat je minimaal 8 weken intensief moet smeren. Met intensief bedoel ik twee keer per dag. Voor de mensen die sowieso al een dag- en nachtcrème gebruiken is het een makkie. En anders raak je er zo aan gewend.

Waar opletten bij het kopen van een bleekcrème

Naast dat je kijkt naar de verpakking is het ook belangrijk om te kijken naar de ingrediënten. De formule moet voorzien zijn van huid blekende stoffen. Deze herken je gemakkelijk. Het is belangrijk dat de eerste ingrediënten op de lijst het woordje ‘Acid’ bevatten. Is dat het geval? dan weet je dat de crème in staat is de huid te verlichten.

Pigmentvlekken bleken in een kliniek

Tegenwoordig kun je niet zo snel meer in een kliniek terecht voor dergelijke behandelingen. Wanneer je toch graag professioneel onderhanden genomen wilt worden, ga dan voor een chemische peeling. Dergelijke peelings zijn gericht op huidvernieuwing en zorgen ervoor dat je huid daadwerkelijk gaat vervellen. Er komt dan nieuwe huid voor in de de plaats. Deze huid is vaak lichter dan de vorige.

Pigmentvlekken bleken met bleekcreme
Een pigmentvlekken bleken crème kan in de meeste gevallen voor heel het lichaam gebruikt worden

Pigmentvlekken verwijderen Culemborg

Onze eerste oplossing is heel effectief en vooral ook gemakkelijk. Woon je in Culemborg? Woon je in Antwerpen? Woon je in Amerika? Maakt allemaal niet uit, Skinlight is je redder in nood, waar je je ook bevindt. Pigmentvlekken verwijderen Culemborg kan je perfect doen door deze crème die de strijd met pigmentvlekken aangaat. Je bestelt hem heel snel en eenvoudig online en je krijgt hem thuis geleverd. Je kan meteen aan de slag gaan door hem 2 maal per dag aan te brengen op die vervelende vlekken. Je mag best nog een extra hydraterende crème bij aanbrengen achteraf wanneer je een droog huidtype hebt. Skinlight is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en heeft een neutrale PH waarde waardoor je geen angst hoeft te hebben voor allergieën. Hij is heel zuinig in gebruik waardoor je er lang mee doet. Effectief en ook nog eens niet duur in aankoop!

Wil je graag naar een schoonheidssalon in Culemborg voor bijvoorbeeld een chemische peeling? Kies dan voor een salon die goed te boek staat. Kijk naar online recensies en maak een intake afspraak. Bij de intake is het van belang dat je let op een aantal belangrijke aspecten, namelijk:

  • Wordt er gebruik gemaakt van een huidanalyse apparaat?
  • Maken zij een huidplan voor je op?
  • Weet jij hoeveel behandelingen je nodig zult hebben of is dit onduidelijk?

Een goed huidanalyse apparaat laat precies zien hoe diep pigmentvlekken zitten. Op deze manier weet de huidspecialist hoe vaak zij de behandeling moet herhalen voor het beste resultaat. Je hebt dus een huidplan nodig die speciaal voor jou op maat is gemaakt. Wanneer dit niet gebeurt en het allemaal een beetje vaag is, dan is mijn advies om verder te zoeken.

Crème kruidvat goed of slecht?

Naast Skinlight is pigmentvlekken verwijderen creme kruidvat ook mogelijk. Zo is er bijvoorbeeld de Kruidvat herstellen pigment crème die zowel ouderdomsvlekken als pigmentvlekken gaat neutraliseren en egaliseren. Het helpt niet alleen bestaande vlekken te doen vervagen, maar het zorgt er ook voor dat er geen nieuwe pigmentvlekken ontstaan. Bovendien is deze crème ook hydraterend en heeft hij een SPF 15 die ervoor zorgt dat je vroegtijdige veroudering van de huid wat kan tegenhouden. Pigmentvlekken verwijderen crème kruidvat is dus niet zo onrealistisch als je altijd dacht!

Gezonde levensstijl

Een van de eenvoudigste maar soms meest ingrijpende manieren om van pigmentvlekken af te komen, is je levensstijl beoordelen. Een niet gevarieerde voeding, een gebrek aan water en te weinig beweging zijn slecht voor ons lichaam en voor onze huid. Neem dus je levensstijl eens onder de loep. Ga gevarieerder eten, sport af en toe en drink tot 2 liter water per dag. Wedden dat je heel snel het verschil merkt?

pigmentvlekken bleken, pigmentvlekken verwijderen

Het is heel goed mogelijk om van pigmentvlekken af te komen. Zo is het belangrijk om gezond te eten en voldoende te bewegen. Ze zeggen niet voor niets dat schoonheid van binnenuit komt. Daarnaast kun je ook daadwerkelijk pigmentvlekken verwijderen. Dat kan op verschillende manieren. In dit artikel hebben we gesproken over pigmentvlekken bleken. Deze methode geeft goede resultaten en je kunt er zelfs vanuit gaan dat vlekjes tot 3 tinten lichter worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *