Pigmentvlekken in Gezicht

Pigmentvlekken in gezicht tegengaan

Pigmentvlekken in het gezicht kunnen door ouderdom ontstaan, maar ook door het zonlicht. Door de huid vaak aan zonlicht bloot te stellen, met name zonder de  tegenwoordig zo benodigde bescherming, ontstaan dit soort vlekken op de huid. En als je heel erg last van dit soort plekken hebt, op sociaal vlak of gewoon omdat je het heel erg vervelend vindt, dan wil je daar uiteraard iets aan doen. Gelukkig is dat vandaag de dag heel erg goed mogelijk. Er zijn namelijk een legio aan producten op de markt die ervoor kunnen zorgen dat de huid weer lichter wordt en dat de pigmentvlekken die er op je huid zijn ontstaan niet meer met het blote oog te zien zullen zijn.

pigmentvlekken bleken met skinlight

Zo kun je een crème om gezicht te bleken aanschaffen. Dit middeltje zorgt ervoor dat de huid weer lichter wordt, de naam zegt het eigenlijk al. Maar niet alleen wordt de huid hierdoor een stuk bleker, de huid op het gezicht zal ook een heel stuk soepeler en sterker zijn. Het is alsof de huid een verjongingskuur zal ondergaan. Heb je van die vervelende pigmentvlekken op de bovenlip? Smeer de crème er 2 maal daags op en na een aantal weken ben je er vanaf. Je moet het middel wel bij blijven smeren om het resultaat blijvend te houden, aangezien de huid zich steeds aan het vernieuwen is en je dan uiteindelijk weer die donkere plekken zult kunnen zien.  En aangezien de middelen die wij in onze webshop verkopen op natuurlijke basis zijn gemaakt, kun je er vanuit gaan dat je huid voldoende is beschermd en dat er dus geen enkele beschadigingen aan de huid zullen worden toegebracht.

Nieuw in Nederland! bestaat enkel uit Natuurlijke ingrediënten en daarom de beste huid bleek formule op de markt op crème basis. Dus er is duidelijk iets te doen om van die pigmentvlekken af te komen en nu weet je wat dat is.

Wat kun je dan doen om ze niet meer te krijgen? Je wilt er niet weer nieuwe pigmentvlekken bij die je moet gaan camoufleren. Smeer je daarom het beste met een zonnebrandcrème met een hoge factor in, zodat je jezelf goed tegen de zon beschermen kunt.

Uiteraard kun je  – als je daar liever voor wilt kiezen – de plekken ook van camouflage voorzien. Hierbij kun je denken aan en foundation voor op je gezicht of  een BB crème voor op de huid. Deze zullen de kleur van e huid hebben, waardoor je de plekken op je lichaam niet meer zien kunt. Ook dat is een oplossing.

zwarte vlekken op de huid verwijderen

Pigmentvlekken camoufleren

Waar je ook voor kiest, er zijn genoeg mogelijkheden. Voor meer informatie over camoufleren van pigmentvlekken, kun je hier op de site terecht. Heb je er misschien vragen over of misschien wil je een review over de producten schrijven? Ook dat is allemaal mogelijk. Wij zien de teksten graag tegemoet.

In heel Europa maakt de gezicht bleek crème zijn opmars. Voor oudere huiden, donker gekleurde huiden, het maakt allemaal niets uit, deze middelen werken  op iedere huidsoort en ook van iedere kleur. Het maakt de huid jonger en sterker zodat deze nog vele jaren langer mee kan gaan.

2 gedachten over “Pigmentvlekken in Gezicht

  1. fabia

    Sinds vorig jaar plotseling last van pigmentvlekken in het gezicht. Ik had destijds een antibiotica kuur voor mijn keelontsteking en ojeee dat is echt helemaal misgegaan. Helaas gaan pigmentvlekken niet vanzelf meer weg en zit je er voor de rest van je leven aan vast

  2. Michelle

    Heb sinds mijn zwangerschap pigmentvlekken in mijn gezicht, het lijkt heel erg op melasma maar dan meer verspreid. Daarom denk ik dat het vooral pigmentvlekken zijn. Erg vervelend en ze zijn nog steeds niet weg. Ben heel erg benieuwd naar deze creme. Zijn er hier mensen met ervaring die je zou willen delen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *