Pigmentvlekken hals

Pigmentvlekken in de hals kun je helaas nooit helemaal voorkomen, wel kun je er diverse manieren heel wat aan doen. In dit artikel lees je o.a. hoe je de zichtbaarheid van hals pigmentvlekken aanzienlijk kunt verminderen door middel van gangbare middeltjes en goedkope crèmes. Natuurlijk zullen wij ook de duurdere producten om Nek pigmentvlekken te verwijderen belichten, zodat je zelf kunt afwegen wat het jou waard is om van de pigmentvlekken en pigment verkleuringen in de hals af te komen.

Hals pigmentvlekken bleken met Citroen

Citroen heeft door zijn zure base een sterk desinfecterende en daarom ook zuiverende werking op de huid. Tevens zal het citroen zuur uw huid lichtelijk bleken. Hierdoor zullen de hals pigmentvlekken duidelijk minder zichtbaar worden.

pigmentvlekken verwijderen met citroen

De kortingscode wordt automatisch toegepast wanneer je 1 stuks aan je winkelmandje toevoegt

Hals pigmentatie verminder door minder parfum gebruik

Heel veel mensen hebben last van een pigmentatie verkleuring in de hals, dit hoeft in vele gevallen absoluut niet enkel de oorzaak te zijn door de zon. Zoals veel mensen in Nederland hoort een mooie commerciële geur bij het dagelijkse leven. Echter blijkt dat de kleurstof gebruikt om de geur nog niet iets aantrekkelijker te maken voor de verkoop niet goed is voor de kleur van uw hals. Bij veelvuldig gebruik zal uw hals rafelig eruit gaan zien of enige plekken van verkleuring. In combinatie met de zon op uw hals kan dit pigmentvlekken en verkleuringen van de huid van uw hals als gevolg met zich meebrengen. Wees daarom behouden met Parfum en spuit het eventueel beter op uw kleding dan op uw kostbare hals huid.

Pigment in uw hals verminder door middel van blekende crèmes

In Nederland is het toch steeds belangrijker om er goed uit te zien. Bevalt het wat minder, dan smeren wij er maar al te graag een corrigerende crème op. Een veel gebruikte crème voor het bleken van het gebied als de hals, nek en gezicht is Skinlight. Deze bleekcrème heeft in feite de zelfde werking als de Citroen maar dan op een professioneel level toegepast, waarbij alle negatieve effecten zijn verwijdert, waarna het effect nog versterkt wordt door middel van enkele natuurlijke bestandsdelen die overigens wel vrij prijzig zijn. Het eind product is een crème met een blekende werking die u in principe over heel het lichaam veilig kunt gebruiken. ”Natuurlijk wel even op een klein gebied aanbrengen om er zeker van te zijn dat je er niet toevallig allergisch voor bent.”

Reviews Skinlight

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *