Pigmentvlekken, de remedie om er voorgoed vanaf te komen

Kom voorgoed af van je pigmentvlekken of huidverkleuringen. Lees in dit artikel aan aantal home remedies plus andere middeltjes die je kunt kopen tegen een lage prijs. Ook laat ik jullie kennismaken met wat duurdere producten, maar ik wil nu eigenlijk al zeggen dat als je nog nooit iets gedaan hebt om pigmentvlekken te laten verdwijnen, raad ik aan om eerst eens te experimenteren met de huis remedies en de goedkopere crèmes.

Pigmentvlekken bleken huis remedies

Er zijn genoeg huidremedies die jou van pigmentvlekken en huidverkleuringen af kunnen helpen. Hieronder enkele mogelijkheden en stappen:

Scrubben

Het is erg goed voor je huid om deze eens in de twee tot vier weken te scrubben. Hier wordt je huid zacht van en het verwijdert de dode huidcellen. Dode huidcellen veroorzaken vaak donkere vlekjes, vandaar dat het helemaal niet erg is om eens in de zoveel tijd je gehele lichaam te scrubben. Op de plekken waar je last hebt van pigmentvlekken raad ik aan om minstens drie keer in de week deze extra vlekken te scrubben. Let er op dat scrubben geen pijn mag doen, wel mag je huid flink rood worden. Gebruik na het scrubben een fijne hydraterende lotion of olie.

Pigmentvlekken bleken met Skinlight

Review pigmentvlekken verwijderen met Skinlight

Citroen

Citroen heeft van nature een anti bacteriële functie. Zo wordt het erg veel gebruikt als scrub en als het verfrissen van de huid. Na vele tests heeft het ook een effectieve functie bij huidverkleuringen, door de zuurtegraad die citroenen van nature eigen zijn, bijt het als het ware de verkleuring weg en wordt het veel gebruikt als natuurlijk middel bij het bleken (lichter maken) van de huid. Voor meer informatie over het hoe en waarom van het ontstaan van huidverkleuringen en pigmentvlekken.

Komkommer

Je hebt vast wel eens iemand gezien met komkommers op de ogen. Het is iets wat al heel lang gedaan wordt door zowel vrouwen als mannen. Daar hebben zij een hele goede reden voor want het verminderd wallen onder de ogen, geeft je een frisse teint en jawel mensen het helpt ook om de donkere kringen onder je ogen te laten verdwijnen. Een nadeel aan deze huis remedie is dat je voor blijvend resultaat je toch de komkommers iedere dag op je ogen moet plakken.

Aloë Vera

Aloë Vera staat er om bekend dat het goed is voor vele soorten lichamelijke huid klachten. Zo wordt het onder andere andere gebruikt bij mensen die verbrandt zijn door de zon, maar heeft het ook een goede werking bij pigmentvlekken, gebruik dit product iedere dag en je zult zien dat de pigmentvlekken langzamerhand vervagen. Aloë Vera is overal verkrijgbaar zowel in de supermarkt als bij de drogisterij.

Vitamine E

Vitamine E is een antioxidant die schadelijke stoffen van buitenaf neutraliseert en zo je huid beschermd. Het lichaam kan geen vitamine E produceren en dat is de reden waarom we genoeg fruit en groenten moeten eten.

Amandelen

Amandelen geeft je lichaam hydratatie van binnenuit. Het zorgt ervoor dat je huid niet droog wordt. Amandel extract wordt ook veel in crèmes en lotions gebruikt. Om amandelen als remedie te gebruiken tegen pigmentatie pak je een handjevol amandelen en laat je deze een gehele nacht in water staan. De volgende ochtend haal je ze uit het water en doe je ze met een scheutje melk in een blender zodat er een soort van pasta ontstaat. Smeer de pasta op je gezicht en laat het voor zo’n 15 minuten in je huid trekken. Spel het daarna af met koud water.

bovenstaande huidremedies bieden geen blijvend resultaat en het duurt ook vaak erg lang voordat je enig verschil opmerkt. Om snel resultaat te krijgen, en dan heb ik het over resultaat binnen twee tot drie weken, raad ik een goedkoop effectief product aan genaamd Sterwit, ik heb dit product zelf uitgetest voor het laten verdwijnen van pigmentvlekken in mijn hals en dat heeft goed gewerkt, zelf zie ik ze niet meer en dat is echt een bevrijdend gevoel.

Klik hier om Skinlight te bestellen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *